Support Migration Notice: To update migrated JIRA cases click here to open a new case use www.vmware.com/go/sr | vFabric Hyperic 5.7.0 is Now Available

Hyperic HQ

Hyperic server is working extremely slow with Oracle DB.

Details

  • Type: Bug Bug
  • Status: Closed Closed
  • Priority: Critical Critical
  • Resolution: Cannot Reproduce
  • Affects Version/s: 4.6.5
  • Fix Version/s: 4.6.5
  • Component/s: Deprecated: Server
  • Case Links:
    none
  • Regression:
    Yes

Description

Start server take a long time
step to reproduce:
1.download hyperic-hqee-installer-4.7.0.BUILD-20111215.092931-125-win32.zip
2.install server and configure him to work with external Oracle DB.
3.install agent
actual result:
server didn't start and time out message appeared

Issue Links

Activity

Hide
Mayan Weiss added a comment -

hi Rivka,

few question regarding this one.

did the server started or not?
what was the message?
what OS did you try to install this on?
is this a one timer or does it happens every time

thanks

Show
Mayan Weiss added a comment - hi Rivka, few question regarding this one. did the server started or not? what was the message? what OS did you try to install this on? is this a one timer or does it happens every time thanks
Hide
rivka pints (c) added a comment -

hi mayan,
the server start after the long time like 90 minutes.
and message didn't appeared. it seems to stuck.
OS=windows xp
when i started hyperic server the first time after installation

Show
rivka pints (c) added a comment - hi mayan, the server start after the long time like 90 minutes. and message didn't appeared. it seems to stuck. OS=windows xp when i started hyperic server the first time after installation
Hide
Eyal Maderer added a comment -

This is related to the Oracle DB they are working with, with other DB types this does not happen. need to check if the DB is configured properly. as documented here - http://support.hyperic.com/display/EVO/Set+Up+Oracle.

Show
Eyal Maderer added a comment - This is related to the Oracle DB they are working with, with other DB types this does not happen. need to check if the DB is configured properly. as documented here - http://support.hyperic.com/display/EVO/Set+Up+Oracle.
Hide
Eyal Maderer added a comment -

Happens when Oracle DB is not configured properly.

Show
Eyal Maderer added a comment - Happens when Oracle DB is not configured properly.
Hide
yael twina (c) added a comment -

i checked do installation with the new oracle machine:10.23.162.206,
it's still work slow...
checked on verssion 4.6.5 1/4/12.

Show
yael twina (c) added a comment - i checked do installation with the new oracle machine:10.23.162.206, it's still work slow... checked on verssion 4.6.5 1/4/12.
Hide
rivka pints (c) added a comment -

verified in the server in Cambridge(CB) lab and connect to Oracle db in Cambridge(CB) lab and works fine.
Version 4.6.5.BUILD-SNAPSHOT-2012-02-21

Show
rivka pints (c) added a comment - verified in the server in Cambridge(CB) lab and connect to Oracle db in Cambridge(CB) lab and works fine. Version 4.6.5.BUILD-SNAPSHOT-2012-02-21

People

Vote (0)
Watch (0)

Dates

  • Created:
    Updated:
    Resolved:
    Last comment:
    2 years, 8 weeks, 2 days ago